Van Saane       coaching, training en advies

Van Saane
coaching training advies

Outplacement (vervolg)

.... wij allemaal gaan behandelen. Na 6 of 9 maanden ronden wij het traject af (hopelijk met een nieuwe baan).

Als jij kunt benoemen wat je competenties, vaardigheden en drijfveren zijn, is het voor jou ook mogelijk om te benoemen welk soort bedrijf bij je past qua bedrijfscultuur. Verder is het belangrijk om een modern CV te hebben, dat je een Elevator Pitch kunt houden, en weten hoe je een goede sollicitatiebrief moet schrijven. Vandaag de dag is social media niet meer weg te denken uit ons leven. Ik leer je hoe LinkedIn en Facebook en Instagram jou kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Netwerken is tegenwoordig een onmisbare vaardigheid die je nodig hebt bij het vinden van een nieuwe baan. In speciale trainingen leer ik je hoe je moet solliciteren, een goed sollicitatiegesprek kunt voeren, hoe je jezelf kunt presenteren en hoe je moet netwerken.

Als je dit kunt, zul je merken dat je zelfvertrouwen behoorlijk is toegenomen en dat je jezelf veel beter hebt leren kennen. Je bent klaar om succesvol de arbeidsmarkt te betreden. Het vinden van de juiste baan is dan nog een kwestie van tijd!


Tevens ondersteun ik bedrijven in het voorbereiden en begeleiden van het outplacement traject, door samen een plan van aanpak te maken. Deze zal op maat toegesneden zijn op het soort bedrijf. Het is zeer belangrijk dat het bedrijf op de juiste manier omgaat met de medewerker en hem of haar op de juiste wijze informeert. Het trainen van de leidinggevenden in het voeren van de aanzeggesprekken, blijkt van onschatbare waarde te zijn. Een goede wijze van communicatie is essentieel.
Na dit aanzeggesprek komen de mensen in het traject van Loopbaanadvies, wat 3 of 6 maanden kan duren. Dit heeft alles te maken met de afstand tot de arbeidsmarkt van de kandidaat. In deze periode bereid ik de kandidaat optimaal voor in zijn of haar zoektocht naar een passende nieuwe baan.

Welke afslag kies ik voor mijn nieuwe carrière? 

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV